Autor: Rait Kondor • 26. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facebook plaanib liita sõnumite krüpteerimise

Foto: Pexels
New York Times kirjutas reedel, et Facebooki juhataja Mark Zuckerberg plaanib ühendada WhatsApp’i, Instagrami ja Facebook Messengeri sõnumisaatmise infrastruktuuri ning liita kokku nende rakenduste kaudu saadetavate sõnumite krüpteerimise, vahendab Reuters.

Samas kirjutati New York Timesi artiklis neljale asjasse puutuvale inimesele viidates, et need kolm teenust jäävad ka edaspidi eraldiseisvateks rakendusteks. Facebook on allikate sõnul selle töö varajases staadiumis ning plaanib selle lõpetada 2019. aasta lõpus või 2020. aasta alguses.

Loe lisaks
Facebook testib teismelistele suunatud videomeemide teenust

Pärast neid muudatusi oleks Facebooki kasutajal võimalik saata krüpteeritud sõnumit inimesele, kellel on vaid WhatsApp’i konto.

Facebook ei vastanud New York Timesi sellekohasele järelpärimisele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755