Tech Day

Radisson Blu Hotel Olümpia Konverentsikeskus, Tallinn

Tech Day on Eesti suurim tehnoloogia valdkonna konverents, kus tuuakse kokku parimad ideed, asjatundjad ja lahendused ning loome ökosüsteemi teadmiste ning kogemuste jagamiseks, panustades seeläbi ühiskonna paremaks muutmisele. Meie konverents keskendub ideede ja lahenduste kvaliteedile - mitte kõnede ja promotsiooni kvantiteedile. Kõik Tech Day kõnelejad, partnerid ja eksponendid on hoolikalt valitud, tuginedes nende panusele tehnoloogia kogukonda. 

Näiteks jagavad tänavusel konverentsil enda kogemusi tehnoloogiaettevõtja ja  juhtimiskonsultant Teemu Arina, Cisco Soome tegevjuht Mervi Airaksinen, Omniva tehnoloogiajuht Mart Nael, Elisa telekomiteenuste valdkonna juht Mailiis Ploomann, Coop Panga juhatuse esimees Margus Rink, Välisluureameti peadirektor Mikk Marran, Helmese tegevjuht Jaan Pillesaar ja paljud teised. Kokku astub päeva jooksul kuuel paralleelsessioonil üles 40 esinejat, kes jagavad teadmisi juhtimise, tehnoloogia, küberturvalisuse, innovatsiooni teemadel, viivad läbi töötubasid ning jagavad parimaid praktikaid.

Konverentsil on:

- 6 paralleelsessiooni

- 40 esinejat

- üle 500 osaleja

Osalejate hulgas on IT-spetsialistid, IT- juhid, ettevõtete juhid, tehnoloogia huvilised ning tehnoloogia valdkonna arvamusliidrid. 

2018 konverentsi peateema:

Käesoleva aasta Tech Day peateema on transformatsioon, kus vaatleme tehnoloogia ja digitaalse revolutsiooni mõju, riske ning võimalusi laiemas kontekstis: ettevõtetele, ärisektorile, ühiskonnale. Püüame leida vastuse küsimusele, kuidas uute tehnoloogiate kaudu transformeeruvas maailmas ellu jääda.

Konverentsi osalemistasu on 149 eurot.

Osale arutelus

  • 13.09.2018

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

CREDITINFO ESTONIA is looking for a PYTHON DEVELOPER

Creditinfo Eesti AS

05. oktoober 2018

DERIVCO is looking for a UX/UI DESIGNER

Derivco Estonia OÜ

30. september 2018

Teabevara