Autor: Priit Pokk • 21. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

"Viimase mudeli" aastalõpusaates tehnoloogiatrendid

Saatekülalised tõid välja, et mobiiltelefonite arengukõver on saavutamas oma tippu ehk mida aeg edasi, seda vähem tuleb revolutsioonilisi uuendusi peale võrreldes varasemate generatsioonidega. Samas asjade internetis on lootust peagi liikuda edasi tiigrihüpetega.
Foto: © Kacper Pempel / Reuters, Reuters/Scanpix
"Viimase mudeli" aastalõpusaates võtame kokku seda, millised tehnoloogiatrendid ilmestavad tänavust aastat ning mida võib tulevik tuua. Peatume nii tehisintellekti kasutusvõimekusel kui ka sellel, kas on usku nii plokiahelasse kui ka Facebooki.

Samuti tuleb juttu sellest, kas järgmine aasta võiks olla suurem edasihüpe asjade interneti arengukõveral. Külas on Telia ärikliendi üksuse direktor Tarmo Kärsna ning endine Eesti Vabariigi IT-arhitekt, nüüdseks ettevõtte Proud Engineers tehnoloogiajuht Andres Kütt. Saatejuht on Priit Pokk.

Saadet toetab Telia.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755