29. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Carlson Wagonlit Traveliga säästad messikuludelt!

Carlson Wagonlit Travel (endine Kaleva Travel) on juba 25 aastat aidanud ärireisijatel optimaalse raha ja ajakuluga korraldada oma tööreise, seminare-konverentse ja erinevaid firmaüritusi.

Paljud meie kliendid käivad regulaarselt rahvusvahelistel erialamessidel Euroopas, Aasias, Ameerikas. Soovitame messireisid broneerida võimalikult varakult, et leida parima hinnaga lennuvariandid ja majutus võimalikult heas asukohas messikeskuse lähedal. Vältimaks ootamatusi reisil vormistame  tööreisile minejatele ka reisikindlustuse ja soovijatele tellime lennujaama vastu takso.

Peatselt on Saksamaal Hannoveris tulekul kaks maailma juhtivat erialamessi.

14.-18.03.2016 toimub infotehnoloogia-, telekommunikatsiooni- ja tarkvarateenuste mess CeBIT ja 25.-29.04.2016 tööstusmess Hannover Messe.

CWT ERIPAKKUMINE! Tellides reisi CeBITile või Hannover Messele CWT Estonia reisibüroost, saate meilt messipääsmed TASUTA. Nii säästate messireisikuludelt kuni 76 eurot külastaja kohta!

Plaanite messireisi? Võtke meiega ühendust! CWT Estonia erireiside osakond: [email protected], telefon: 640 7795.

CWT Estonia on suuruselt teine Eesti reisibüroo, mis kuulub maailma juhtivasse reisiteenuseid ja ärireisikorraldust pakkuvasse ettevõttesse Carlson Wagonlit Travel (CWT).  Carlson Wagonlit Travelil on enam kui 130 aastane reiside korraldamise kogemus, professionaalsed reisinõustajad 150 maailma riigis ja tehnoloogilised vahendid, et pakkuda tipptasemel reisiteenindust erineva suurusega ettevõtetele, riigiasutustele ja organisatsioonidele üle maailma.

www.carlsonwagonlit.ee www.kalevatravel.ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755