28. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PaaS – teenus, mis sobib kõigile

Foto: Levira
Levira on alustanud koostööd hinnatud tarkvara ettevõttega Jelastic Inc, kes on maailmas tuntud kui juhtiv pilveplatvormi arendaja. Koostöö eesmärgiks on pakkuda intuitiivset, kuluefektiivset ja paindlikku pilveplatvormi erinevatele ettevõtetele Eestis ja lähiriikides.

Levira PaaS on ideaalne teenus neile, kes soovivad keskenduda tarkvaraarendusele, mitte aeganõudvatele infrastruktuuri tegevustele. Levira PaaS teenus võimaldab lisaks arenduskeskkondadele paigaldada vaid ühe hiireklikiga erinevaid rakendusi nagu näiteks sisuhalduse rakendused, vikipeediad, foorumid, pildigaleriid, projektijuhtimise tööriistad ja palju muud.

Ilma süsteemiadministraatori oskusi omamata on võimalik ehitada väga keerukaid, automaatselt skaleeruvaid ja kõrgkäideldavaid pilvekeskkondi vaid minutitega.

Tegemist on parima ja lihtsaima PaaS teenusega turul, mis on tõeliselt kuluefektiivne, kus klient maksab ainult reaalselt kasutatava ressursi, mitte provisioneeritu eest.

Levira juhatuse esimehe Tiit Tammiste sõnul on Levira tõus suuruselt teiseks IT ja infrastruktuuriteenusete pakkujaks Eestis juhtunud tänu ettevõtete kasvavatele vajadustele kvaliteetse IT-teenuste järele. “Opereerides Tallinna Teletornis modernset andmekeskust, oleme leidnud kliendile sobiva lahenduse andmekeskuse rendipinnast kuni kaasaegsete kuluefektiivsete pilveplatvormideni, mis katavad klientide IT taristu vajadused ning lubavad neil keskenduda igapäevase kontoritarkvara, tootmis- ja müügisüsteemide ja Big Data lahenduste arendustegevustele.”

„Meie fookuses on alati olnud uued ja innovatiivsed pilvelahendused ning see on üks põhjustest, miks oleme turule toonud esimese omataolise PaaS (Platvorm-as-a-Service) teenuse, mis põhineb end maailmas tõestanud Jelastic’u tarkvaral. Koostöös Jelasticu’ga oleme tehnoloogialiidrid, tuues klientidele parimad IT lahendused koju kätte, pakkudes sealjuures eesti-, vene- ja ingliskeelset tuge“ kommenteeris Levira pilveteenuste direktor Margus Uustalu.

Levira

Levira on pilve-, meedia- ja ringhäälingu infrastruktuuriteenuseid osutav ettevõte. Levira, peakontoriga Tallinnas, haldab üht suurematest serverimajutuskeskustest Balti riikides, mis vastab kõrgeimatele turva- ja töökindlusnõuetele. Oleme kõrget teenustaset ja turvalisust eeldavate missioonikriitiliste infrastruktuuriteenuste osutaja. Meie lahendused keskenduvad kliendi vajadustele ja on integreeritud kliendi teenuseahelatega.

Levira on Põhja-Euroopa üks peamistest telekanalite väljastuskeskustest ning põhiline TV- ja raadiolevivõrkude operaator Eestis. Leviral on teletootmiseks kolm liikuvat ülekandejaama ja aerovideodroon. Levira klientideks on rahvusvahelised ja kohalikud IT-ettevõtted ja telejaamad nagu Turner, Sony, MTG, EBU, ERR, Discovery, ATEA, TeliaSonera, Tele2, Elisa, Starman, TV3.

Lisainfo paas.levira.ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755