14. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CeBIT 2017

20.-24. märtsini toimub Hannoveris CeBIT 2017 - maailma juhtiv infotehnoloogia-, telekommunikatsiooni-, tarkvara- ja teenuste mess.

CeBIT`i tunnuslause Global Event for Digital Business kirjeldab hästi messi laia sihtgruppi. Kohtuvad ju siin nii digialal tegutsevad äriettevõtted kui ka asutused, kelle  jaoks tähendab digitaalse maailma ärilahenduste kasutamine tõsiseid väljakutseid. Digitaliseerimine muudab majandust ja ühiskonda rohkem kui ükski varasem tehnoloogiline uuendus, sest inimese ja masina koostöö, virtuaalsuse ja reaalsuse kooslus loob aluse täiesti uudseks innovatsiooniks. Just seetõttu on digitaalne transformatsioon CeBIT`i keskseks teemaks.

Messil on esindatud üheksa rahvusvahelist IT-turu trendi:

5G – tõotab pakkuda tööstusele täiesti uusi võimalusi – 2020. aastaks on võrku ühendatud juba 50 miljardit seadet laialdased kasutusvõimalused, kuid ka rangemad regulatsioonid ka võrku ühendatud seadmed vajavad kaitset häkkerite eest – piiramatud võimalused üle terve maailma – eraldi SCALE11 ala – millal saab masin inimesest targemaks? – 10 aasta pärast on turg sama suur kui tänane arvutiturg

Asjade internet

Droonid –

Küberturvalisus –

Pilvelahendused

Startupid

Tehisintellekt

Virtuaalreaalsus

Lisaks tavapärasele näituse formaadile on CeBIT’il ka mahukas konverentsiprogramm nimekate esinejatega, sealhulgas toimub ka Euroopa digitaalset siseturgu käsitlev EU konverents. Ekspertide teadmisi lahatakse erialafoorumitel, CeBIT CAMP toob kokku temaatilised töötoad ning messi viimasel päeval otsitakse blogimaailmas uusi trende.

Live-demonstratsioonid ja 3D installatsioonid pakuvad hea võimaluse oma ettevõtte esitlemiseks, messist kiire ülevaate saamiseks aga on võimalus teha ringkäik koos giidiga. Avatud on ka CeBIT`i tööturg ning toimub hulgaliselt üritusi, muuhulgas antakse juba viiendat korda välja CeBIT`i innovatsiooniauhind.

CeBIT`i seekordne partnermaa on Jaapan – riik mis investeerib digitaliseerimisse miljardeid ja on teel kõrgintelligentse ühiskonna, nn. ühiskond 5.0 poole. Messil on esindatud hulgaliselt Jaapani ettevõtteid ning konverentsikavas on plaanis ka eraldi CeBIT Japan Summit.

CeBIT on avatud 20.-24. märtsini kell 9.00-18.00 iga päev. Messile on oodata 200 000 osavõtjat ja 450 startupi 40-lt maalt, konverentsiprogramm hõlmab üle 200 esineja ja üle 2000 tunni ettekandeid. Kohtumiseni Hannoveris!

http://www.cebit.de/en/

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755