3. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konverents „Age of Security Forum 2017“ Baltikumis

Toimumiskoht ja kuupäev:

Vilnius (11.05.2017),

Riia (16.05.2017),Tallinn (18.05.2017).

Osalemine on tasuta. 

„Age of Security Forum 2017“ on konverentside sari, mis toimub Vilniuses (11.05), Riias (16.05) ja Tallinnas (18.05). Konverentsi eesmärk on tutvustada vastavalt Gartneri soovitustele ja Gartneri uuringumeetodile „Magic Quadrant“ informatsiooni juhtivate julgeoleku lahenduste ja metoodikate kohta, samuti jagada parimaid praktikaid, õppida tundma efektiivseid katsevõimalusi tänapäevaste küberohtude eest ja olla kooskõlas isikuandmete kaitse üldmäärusega (GDPR).

Konverentsi erikülaline on Vladislav Shapiro (Ameerika Ühendriigid), kes on sõltumatu IT-ekspert, mitmete esinduslike valdkonna sündmuste, sh konverentsi „Gartner Catalyst“, tippkohtumise „Gartner IDM“, „IT Experts“ jt, pidev osaleja, esitleja ja kõneleja. Konverentsil räägib Shapiro küberohtude arengust, trendidest ja Euroopa Liidu julgeoleku olukorrast, sh eraelu puutumatusest ja isikuandmete kaitse üldmäärusest (GDPR). Põhinedes isiklikule kogemusele, trendidele ja usaldusväärsete allikate värsketele 2016-2017 aastate andmetele teeb ta mitmeid prognoose lähitulevikus enam tähelepanu pälvivate ja ohtlikumate küberohtude kohta.

Konverentsile „Age of Security Forum 2017“ registreerimiseks ja päevakava nägemiseks, minge: 

Vilnius https://goo.gl/fkUm43

Riia https://goo.gl/ueSqxP

Tallinn https://goo.gl/1GqfyW

Küsimuste tekkimisel konverentsi kohta kontakteeruge organisaatoritega aadressil [email protected].

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755