1. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SAP pilvepõhine majandustarkvara vähendab ettevõtjatele vastu tulles stardipaketis minimaalset töökohtade arvu

SAP Business Bydesign tarkvaral puuduvad eraldi hooldus- riistvara ja litsentsikulud, kogu tarkvara ja teenuste hind on ühendatud ühes kasutajapõhises kuutasus.
Foto: SAP
Pilvepõhine terviklikku lahendust pakkuv SAP Business ByDesign® vähendab 2018. aasta oktoobri keskpaigast tarkvara minimaalset nõutavat töökohtade arvu ettevõtte kohta viieni, et tulla vastu väiksematele ettevõtetele ja olla kättesaadavam ka alustavatele ettevõtetele. Pilvepõhine SAP on parim lahendus tänases kiiresti muutuvas ärikeskkonnas, võimaldades ettevõtjatel mugavalt mistahes nutiseadmetest juhtida äriprotsesse ja teha reaalaja andmetel põhinevaid otsuseid.

„SAP-i eelis on, et tarkvara võimaldab hallata kõiki ettevõtte äriprotesse terviklikult ühes pilveteenuspõhises majandustarkvaras ja seda nii väga suure kui ka väikese ettevõtte puhul. Kaks aastat tagasi tehti SAP-is suur muudatus ning toodi seni Eestis vaid suurtele suunatud teenused ka kohalike väiksemate ettevõteteni. Täna võime öelda, et on astutud edasi veel üks samm ja majandustarkvara on kättesaadav senise kuni 20 töökohaga ettevõtete kõrval ka alates viie arvuti töökohaga firmadele,” ütleb Taavi Mängel MS Ärisüsteemidest, kes on SAP® Business ByDesign® juurutuspartner kohalikul turul.

SAP® Business ByDesign® on suurepärane tööriist tootmise, kaubanduse, logistika ja teenindusevaldkonna ettevõtetele, kes soovivad ajada äri võimalikult tõhusalt kontrollitud IT-kuludega. Tegemist on 100% pilvepõhise tervikliku ärilahendusega, mis hõlmab ühes kuutasus SAP majandustarkvara, pilves paiknevat tipptasemel infrastrukuuri ja lahenduse kasutamiseks vajalikke tootja teenuseid.

Lahendus vajab ettevõtte poolt vaid võrku ühendatud kasutaja töökohtasid ning kõik muu töötab mälupõhistel SAP HANA pilveserveritel, mis tagavad kõrge teenuse kvaliteedi, andmete turvalisuse ja süsteemi väga suure jõudluse. SAP ühendab endas erinevad ettevõtte tegevuseks vajalikud moodulid alates finantsist, logistikast ja tootmisest kuni projektijuhtimise, personaliarvestuse ning ärianalüütikani.

Tarkvara juurutamine on kiire, võttes vaid 4-8 nädalat

Tarkvara on Eesti seadusandlusega ühilduv ja kohandatud, suure paindlikkusega, lihtsalt liidestatav erinevate lahendustega ning ambitsioonikas, olles sobiv lahendus väikestele ettevõtetele alatest viiest töökohast kuni väga suurte, isegi 10 000 töökohaga organisatsioonideni. SAP pilvepõhise majandustarkvara kasutuselevõtt toimub ettevõttes tavapäraselt 4-8 nädalaga, mille käigus juurutatakse protsessid, migreeritakse andmed ja koolitatakse kasutajad.

SAP ei nõua eraldi installeerimist ega spetsiaalset riistvara, vaid uueneb ja käib ise ajaga kaasas nagu tänapäeva internetipank, mis kasutaja jaoks aeg-ajalt täienevad. SAP garanteerib lahenduse pideva uuendamise neli korda aastas, ilma kasutajate igapäevatööd segamata. Samalaadsetest pakkujatest eristuv on ka SAPi garanteeritud enterprise-taseme tugiteenus 24/7 kõikjal üle maailma ning kõrge andemete turvalisusstandard, mis tagab rollipõhised kasutajaõigused, kasutajate tegevuste logid ning Saksamaal SAP’i poolt turvaliste lahendustega hallatud serverid.

Tänapäeva majandustarkvara viis reeglit: informatiivne, turvaline, lihtne, kohaldatav ja laiendatav

Turvalisuse ja hõlpsa juurutamise kõrval on olulisel kohal kasutusmugavus. Tänu rollipõhisele kasutajakogemusele, graafilisele veebipõhisele kasutajaliidesele ning erinevate väliste rakenduste ning mobiilsete seadmetega ühildumisele on SAP-i lihtne kasutada. SAP® Business ByDesign® toimib platvormist sõltumata nutitelefonis, arvutis kui ka tahvelarvutis igal ajal ja kohas, kus on olemas mobiilne andmeside või internetiühendus.

Kohene ühilduvus Exceliga, sisseehitatud analüüsid ja raportid ning terviklik reaalajas vaade üle kõigi moodulite annab suurepärase ülevaate ettevõtte käekäigust igal ajahetkel ning võimaldab äritegevusi ja organisatsiooni struktuuri kiirelt ja mugavalt kohandada. Nii majandustarkvara juurutamine kui ka laienemine ja kohaldamine toimub sisuliselt töö käigus ning on koheselt rakendatavad.

Tarkvaral puudub eraldi hooldus, riistvara- ja litsentsikulu. Kogu tarkvara ja tootja teenuste hind on lihtsalt ühendatud ühes kasutajapõhises kuutasus, mis on sõltuvalt kasutavatest teenustest kättesaadav hinnaga 15-179 eurot ühe töökoha kohta.

„Viimaste aastatega on klientide arv pilvepõhise SAP majandustarkvaral hoogsalt kasvanud kogu maailmas, sealhulgas Eestis. Kogu ettevõtlusmaailmas on suund pilvepõhiste majandustarkvaralahendustele liikumisele ja küsimus on mitte kas, vaid millal see samm astuda,” nendib Mängel. „Mida varem üleminekuga alustada, seda varem saab vananenud tehnoloogiad ja protsessid korrastada ning pilvepõhise SAP tarkvara eelised ettevõtte kasuks tööle rakendada. Alginvesteeringu puudumine seadmete ja litsentside soetamiseks, lühike kasutuselevõtu periood, kasutajapõhine kuutasu ja laialdased seadistusvõimalused muudavad SAP® Business ByDesign® lahenduse paljude jaoks parimaks majandustarkvara platvormi valikuks, mis on ei jää ettevõtte jaoks ka tulevikus kitsaks.”

Rohkem infot SAP® Business ByDesign® kohta: http://www.msbs.ee/lahendused/sap-business-bydesign

SAP majandustarkvara lahendusega pääsed oma ettevõtte andmetele ligi sõltumata asukohast ja ajast - mobiili, tahvli või arvuti vahendusel
Foto: SAP
Foto: SAP

SAP ja MSBS kutsuvad Sind 30. oktoobril toimuvale veebiseminarile. Registreeru seminarile ning saad teada, kuidas praktikas SAP® Business ByDesign® pilvepõhise majandustarkvara abil ettevõtte protsessid paremini tööle panna! Registreeru SIIN

Foto: SAP

MS Ärisüsteemidel (MSBS) on majandustarkvara juurutamise kogemust ligi 20 aastat ning alates aastast 2008 tegutsetakse ametliku SAP lahenduste juurutaja ja konsultandina, aidates ettevõtteid SAP-projektide kasutuselevõtust kuni igapäevase toeni. Ettevõtte visioon on olla hinnatuim SAP äritarkvara konsultatsiooniteenust pakkuv ettevõte regioonis, aidates suurendada klientide äriprotsesside efektiivsust ja stabiilsust ning edendada nende konkurentsi- ja arenguvõimet.

www.msbs.ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755