Autor: ITuudised.ee • 18. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT-asjatundjaid oodatakse Tallinna Dell Technologies Forumile

IT-asjatundjad ja tehnoloogiahuvilised on oodatud Tallinnas peetavale rahvusvahelisele Dell Technologies Forumile, kus räägitakse digimaailma tulevikutrendidest ning kõige uuematest IT-tehnoloogiatest. Neljapäeval, 25. oktoobril Swissotelis toimuv foorum on kõigile osalejatele tasuta.

DELL EMC Eesti filiaali juhi Sergei Butenko sõnul on Dell Technologies Forum kord aastas korraldav suurüritus, kus antakse põhjalik ülevaade kogu IT-maailma arengusuundadest. “See üritus on huvipakkuv kõigile Eesti ettevõtetele, kuna me ei räägi seal bittidest ja baitidest,” selgitas ta. “Anname hoopis ülevaate sellest, mis ütlevad maailma juhtivad analüütikud IT-valdkonna üldiste arengusuundade kohta ning millised uued tehnoloogiad ja võimalused on tulemas.”

Huvipakkuv tippsündmus ka arendus- ja tehnoloogiajuhtidele

Tallinna foorumi peakorraldaja Sergei Butenko hinnangul pole Dell Technologies Forum mõeldud üksnes IT-juhtidele ja -spetsialistele. “Kuna anname täieliku ülevaate IT-valdkonna tulevikutrendidest ja uutest võimalustest, siis on see üritus huvipakkuv ka arendus- ja tehnoloogiajuhtidele ning CDO positsioonil inimestele, kes vastutavad oma ettevõttes kogu digitaalse arengu eest,” rääkis Butenko. “IT-valdkond tervikuna muutub teenustepõhiseks, kus seadmete ja süsteemide omamine on klientidele järjest ebaolulisem. Näiteks Dell EMC on ka Eestis käivitanud uue finantseerimismudeli, mis võimaldab meie lahendusi kasutada pilveteenusena ilma seadmetesse investeerimata.”

Dell EMC kuldpartneri staatusesse tõusnud Datafoxi tegevjuhi Marko Külaotsa kinnitusel eeldab teenustepõhine IT ja pilvetehnoloogiate kasutuselevõtt laia kogemustepagasiga IT-partnerit. “Saavutasime Dell EMC kuldpartneri staatuse kokku kuues IT-valdkonnas: serverid, võrgulahendused, andmekaitse, varundus, konvergentstaristu ja kliendiseadmed,” lausus Külaots. “Neist iga kompetents nõuab mitme spetsialisti koolitamist ning samas valdkonnas IT-projektide elluviimist. Enamikel klientidel ei ole mõistlik ise selliseid IT-spetsialiste tööle palgata, vaid jätta see IT-taristu täislahendusi pakkuvale partnerettevõttele, kes leiab sobivad tooted või IT-lahendused, juurutab need ning tagab süsteemide hilisema halduse ja tehnilise toe.”

25. oktoobril Tallinnas peetava Dell Technologies Forumi avavad Ludek Safar Dell EMCst, Arkadiusz Rybakowski Intelist ja Mart Mäe Microsoftist. Seejärel annab Sergei Butenko ülevaate Dell EMC konvergentslahenduste tooteportfellist, Ales Korecek ja Petr Divis Dell EMC andmekaitselahendustest ning Madis Pärn Dell EMC keskmistele ettevõtetele mõeldud varundustoodetest. Pärastlõunast sessiooni alustab Darius Spaicys VMware’st esitlusega hübriidpilvelahenduse kasutuselevõtu kogemustest, millele järgneb Mario M. Ueno ettekanne transformational networkingust ja Vladimir Vismeki soovitused sobiliku tehnoloogia valimiseks kaasaegsesse töökeskkonda. Foorumi lõpetab Simas Drobelise ülevaade virtuaalsete tööjaamade taristust, millele järgneb arutelu vabas vormis.

Dell Technologies Forum: 168 riiki ja sadu tuhandeid osalejaid üle maailma

Dell Technologies Forumit on tänavu peetud juba 168 riigis üle maailma. Näiteks USAs väisas seda üritust umbes 15 000 IT-valdkonna asjatundjat. Foorumit korraldavad tehnoloogiavaldkonna seitse juhtivat ettevõtet: Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream ja WMware.

Dell Technologies Forum algab Tallinnas Swissotelis neljapäeval, 25. oktoobril kell 9 ning see on kõigile osalejatele tasuta. Foorumil osalemiseks on vajalik eelnev registreerumine, mida saab teha veebilehel https://www.eiseverywhere.com/ereg/index.php?eventid=365482&eb=592152

Dell Technologies gruppi kuuluv Dell EMC aitab ettevõtetel kaasajastada, automatiseerida ja arendada oma andmekeskusi, kasutades selleks valdkonna juhtivat konvergentstaristut, servereid ning varundus- ja andmekaitsetehnoloogiaid. See pakub ettevõtetele usaldusväärse aluspinna hübriidpilvetehnoloogiate, pilvepõhiste rakenduste ja suurandmete lahenduste kasutuselevõtuks, et viia oma IT ja kogu äri uuele tasemele. Dell EMC teenindab kliente 180 riigist, kelle seas on ka 98% Fortune 500 kuuluvat ettevõtet, pakkudes neile IT-valdkonna kõige laiahaardelisemat ja innovatiivsemat tootevalikut.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755