3. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ordi tegevjuht lahkus erimeelsuste pärast juhtkonnaga

Ülle Kivirähk ei ole alates reedest enam Ordi tegevjuht. Lahkumise põhjuseks on erimeelsused juhtkonnaga firma tulevikuvisiooni osas.

Kivirähk oli töötanud firmas natuke üle aasta. Praegu võttis Kivirähki tööülesanded üle ettevõtte Ordi ainuomanik Sulev Sisask.

Sisaski sõnul oli Kivirähk tugev inimene müügivaldkonnas. Praegu Kivirähk Sisaski sõnul puhkab ega ole kuhugi mujale tööle asunud. "Lõpetamise töölepingu vastastikusel kokkuleppel. Ma ei vallandanud teda," ütles Sisask. "Meil olid erinevad nägemused ettevõtte tulevikust ja nii oli raske jätkata. Töö suuniseid tuli muuta"

Sisaski sõnul on sügis ja aastalõpp pingeline aeg arvutifirmale, seetõttu uut tegevjuhti kohe otsima ei hakata. "Firma kasvab vaikselt Läti ja Leedu suunas. Ekspordiplaane kavatseme ellu hakata viima juba sügisest. Aga uuel aastal hakkame uue juhi otsimisega tegelema," rääkis Sisask.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755