31. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peeter Kern: digiTVga tahame Elionist suuremaks kasvada

Starmani juhatuse esimees Peeter Kern ütles aripaev.ee-le, et Starman ja Levira koos tahavad digitelevisiooniga Elionist suuremaks kasvada.

Elioni andmetel on neil hetkel 20 500 digiTV klienti. Starman tahab aasta lõpuks oma võrku saada 5000 digitaalse kanali vaatajat.

"Esimesed kaks saatjat saavad Tartu lähedale Valgjärvele ja Tallinna püsti lähikuu jooksul," ütles Kern ning lisas, et nende mastidega kaetakse ära 54 protsenti Eesti elanikkonnast.

Seni on Starman ja Levira koos digitelevisooni arendamisse investeerinud 15 miljonit krooni. Kokku on kavas investeerida 46 miljonit krooni, millest kaks kolmandikku jääb Starmani kanda.

Kern märkis, et Starmani klientidele hakkab vaid digiTV maksma 99 krooni kuus. Elion pakub hetkel kolmiklahendust, kus lisaks digiTVle saab ka tavatelefoni ja internetiühenduse. Kolmiklahendus maksab alates 455 krooni kuus.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755