2. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rate.ee saab endale konkurendi

Soome suurima kasutajaskonnaga suhtlusportaal IRC-Galleria avas eestikeelse MinuGalerii-nimelise portaali, teatas Laika Mobile Media AS.

MinuGalerii on suhtlusportaal, mille kaudu on võimalik suhelda oma sõpradega ning leida uusi põnevaid tutvusi. Lisaks on võimalik kommenteerida kasutajate pilte, pidada internetipäevikut, suhelda erinevates kommuunides ning luua oma pildigalerii. Erakordseks omalaadsete seas teeb Minugalerii pildigalerii suurus ning VIP kasutaja staatus, mis annab kasutajale võimaluse oma kontot teistest enam isikustada. MinuGalerii on suunatud noortele ning portaaliga saab liituda alates 12. eluaastast.

MinuGalerii on loodud Soome suurima suhtlusportaali IRC-Galleria baasil, mis on tegutsenud alates 2000. aasta detsembrist. IRC-Gallerial on 370 000 aktiivset kasutajat ning peetakse suurimaks noorte meediakanaliks Soomes. Samalaadne suhtlusportaal toimib ka Leedus, Lätis, Venemaal ja Ukrainas.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755