8. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bill Gates tahab kõik Vene koolid ühendada internetiga

Microsofti asutajale Bill Gates tõotas teisipäeval, et arvutigigant teeb kõik, mis võimalik, et ühendada Venemaa 52 000 kooli internetiga, kirjutas The Moscow Times.

Gates ütles sellise lubaduse välja Microsofti ärifoorumil Moskvas, kus oli kohal ka peaministri esimene asetäitja Dmitri Medvedjev.

Konverents toimus samal ajal, kui Ameerika ja Venemaa ametnikud püüavad välja võidelda kokkulepet, mis võimaldaks Venemaal liituda Maailma kaubandusorganisatsiooniga.

Gates'i sõnul näeb ta Venemaal suurt progressi intellektuaalse omandi kaitsel.

Microsoft on olnud globaalne ristirüütel võitluses piraattarkvara vastu, ütles patendi kaitsjate ühingu Intels direktor Valeri German. "Siin riigis ei ole toimunud mingit arengut piraatluse vastastes seadustes ning seetõttu piraatlus Venemaal õitseb ," ütles German.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755