15. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype'i asutaja viib ID-piletid Euroopasse

Toivo Annusega seotud ettevõte AS Poohtech kavatseb piletisüsteemihanked võita mitmes Euroopa suurlinnas ja tarnida kümneid tuhandeid seadmeid. "Meie eesmärk on maailm vallutada," ütles Poohtechi juht Herty Tammo.

Tammo sõnul on online-piletisüsteemidest kasu nii reisijatele kui ka bussifirmale, põhimõtteliselt võimaldab Poohtechi arendus kasutada mistahes kontaktivaba kaarti - näiteks õpilaspiletit - bussipiletina, kirjutas Ärileht.

Bussifirma saab müüa pileteid online-süsteemis kus tahes ja tal on täielik ülevaade, millistes peatustes kui palju inimesi peale tuleb ning kui täis on buss müüdud. Nii ei ole näiteks tipptunni-välisel ajal vaja käigus hoida suurt pooltühjana sõitvat bussi.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755