20. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starmani kasum kasvas kolmandas kvartalis enam kui poole võrra

Starmani kasum kasvas kolmandas kvartalis 67 protsenti, 11,8 miljoni kroonini, teatas firma.

Ettevõtte käibe kasv oli kvartaliga 24 protsenti, 58,5 miljoni kroonini.

Starmani üheksa kuu kogutulud moodustasid 176,2 miljonit krooni, mis on 26% enam kui samal perioodil aasta tagasi. Amortisatsioonieelne ärikasum (EBITDA) oli 74,2 miljonit krooni ning puhaskasum 36 miljonit krooni, mis on vastavalt 1,6 ja 2 korda enam kui vastavad näitajad aasta tagasi.

Suurima osa Starmani üheksa kuu kogutuludest moodustasid traditsiooniliselt kaabeltelevisiooni- ja internetiteenused – andes vastavalt 48% ja 35% kogutuludest. Nende kõrval üha enam esilekerkiv telefoniteenus moodustas perioodi kogutuludest juba 15%.

Kaabeltelevisiooni tulud kasvasid 2005 aasta 9 kuuga võrreldes 16%. Turu orgaaniline kasv on viimastel aastatel toimunud peamiselt hinnatõusu arvelt.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755