24. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peaminister kingib Bushile Skype'i telefoni

Peaminister Andrus Ansip kingib teisipäeval USA presidendile George W. Bushile Skype'i telefoni.

Skype Eesti tegevjuht Sten Tamkivi ütles aripaev.ee-le, et initsiatiiv Bushile Skype'i telefon kinkida tuli peaministri büroost. Ta lisas, et ei ole kuulnud, et varem oleks Eesti riigi kõrgetele külalistele Skype'i tooteid kingitud.

Bush on Eesti visiidil 27. ja 28. novembril.

"Skype märgib mitmeti Eesti edulugu – meie inimeste poolt ja Eestis loodud tarkvara on tänaseks levinud üle maailma ning kogunud ligi 140 miljonit kasutajat. See on suurepärane näide sellest, et Eesti on küll väike, kuid hea idee ja nutikas teostus võimaldavad edu saavutada terves maailmas," märkis valitsuse meedianõunik Martin Jaško.

"Eelneva mõtte sümboliseerimiseks kingib peaminister Ansip president Bushi eelseisva Eesti visiidi ajal talle Skype'i telefoni. Tegemist on esimese traadita Skype'i-telefoniga, mis ei vaja töötamiseks arvutit," selgitas Jaško.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755