30. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

K-Arvutisalong oli sunnitud Soome esinduse sulgema

Suurte plaanidega Soome turgu vallutama läinud K-Arvutisalong sulges oma esinduse Helsingis Kamppi kaubanduskeskuses ja kavandab nüüd laienemist Lätti, Leetu ja Ukrainasse.

“Panime Helsingis uksed kinni,” tunnistas K-Arvutisalongi juht Peeter Kargu Eesti Päevalehele. Tema sõnul oli K-Arvutisalongi uute omanike ehk ärimeeste Indrek Prantsi, Armin Kõomäe, Sven Mansbergi jt soov panustada Soome ja Rootsi asemel hoopis arenevatele turgudele – Baltikumile ja Ukrainale.

Nimetatud ärimehed ostsid 23 kauplusega K-Arvutisalongi keti selle asutajatelt Lauri Liimandilt, Peeter Kargult ja Marek Vaholt tänavu kevadel.

TK Tietokonekauppa Kuvapalvelu kaubamärgi all opereeris K-Arvutisalongi esindus Helsingis 400-ruutmeetrisel pinnal ning oli avatud alla aasta.

Indrek Prants ütles, et Soomes oli klientide vähesuse probleem, mistõttu otsustati esindus sulgeda.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755