Skype avab Tšehhis arenduskeskuse

Skype avab arenduskeskuse Prahas, kus asub
aasta jooksul tööle ligi 30 tarkvaraspetsialisti.

Skype Eesti juhi Sten Tamkivi sõnul jääb ettevõtte peamine, ligikaudu 300 töötajaga arenduskeskus endiselt Eestisse, nagu ka kogu Skype'i arendustöö juhtimine, teatas ettevõte.

"Pisut rohkem kui kolme tegevusaastaga on Skype'i kasutajate arv jõudnud 136 miljonini ning tavapärase arvuti kõrval leiab Skype'i nüüd ka WiFi-telefonidest ja teistest uutest seadmetest," lausus Tamkivi. "Oma kasutajaid ja partnereid tuleb ka taolise kasvutempo juures rõõmsana hoida ning Praha kontor annab meie arendusmootorile vajaliku lisasilindri."

Praha kontori käivitamist juhib Skype tarkvaraarenduse juht Ott Kaukver. Tema sõnul oli täiendava arendusüksuse asukoha valikul sõelal ligi kümme Kesk- ja Ida-Euroopa riiki. "Tšehhi kasuks otsustasime tänu heale haridussüsteemile ja kvaliteetsele tööjõule. Soodne asukoht ja paindlik tööjõupoliitika teevad Prahast ka atraktiivse sihtkoha liikuvale tööjõule kogu Euroopas," ütles Kaukver.

Skype'i kasutusvõimalused on lõppeva aasta jooksul hoogsalt kasvanud - alates arvutit mittevajavatest WiFi- ja dual-telefonidest ning lõpetades uute avalike jututubade ja Skypecastidega. "Rakendamist ootavaid uusi ideid on sadu. Samal ajal ei unusta me kindlasti lubadust, et Skype'i kasutajate vahelised internetikõned jäävad alati tasuta," ütles Sten Tamkivi.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO IS LOOKING FOR A SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

CINAMON is looking for a passionate IT ASSISTANT

Manpower OÜ

31. oktoober 2018

Teabevara