10. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bravocomi numbritele helistamine muutub veebruarist kallimaks

AS Bravocom Mobiil kavatseb alates 1. veebruarist luua oma virtuaalse mobiilsidevõrgu ja seoses sellega tõsta mobiilsideoperaatorite vaheliste arveldamise aluseks olnud sidumise hindu.

Bravocom on ametlikult teatanud, et käivitab alates 1. veebruarist 2007 oma virtuaalse mobiilsidevõrgu ja kehtestab sellele suunduvatele kõnedele senisest kõrgemad mobiilsideoperaatorite vaheliste arveldamise aluseks olnud sidumise hinnad, andsid detsembri lõpus oma uudistes teada nii EMT kui Tele2.

Nii muutub alates veebruarist EMTst ja Tele2st Bravocomi virtuaalvõrgu mobiilinumbritele helistamine kallimaks, hakates maksma 4,50 krooni minut. Sidumishindade muutmine ei mõjuta Bravocomi klientidele kehtivaid hinnakirju.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755