Elisa ja EMT kemplevad, kumb pakub paremat levi

Elisa ja EMT kaklevad, kumma kliendid
saavad nautida parema kvaliteediga leviala, kirjutas Eesti Päevaleht.

Eelmisel nädalal tuli Elisa jõuliselt välja reklaamikampaaniaga, kus väidetakse, et Tartus on Elisal kõige kvaliteetsem leviala. Seda kinnitavat sõltumatu mõõtja – riigi osalusega Levira, EMT arvates on see jutt täielik jama.

Elisa tellimusel sõitis ligi kuu aega tagasi Levira spetsiaalse raadiolevi mõõtetehnikaga varustatud auto Tartu linnas ringi, läbides kõik teed ja tänavad ning mõõtes operaatorite GSM-võrkude kvaliteeti.

Levira väidab lisaks, et Elisa kõrge kvaliteedi Tartu linnas tagab suurim võrgutihedus ja hästi valitud tugijaamade asukohad.

Kvaliteediliidri imagot püüda hoidev EMT on kuri ning leiab, et Elisa on end paljuski ehtinud võõraste sulgedega. Seda tõestavad EMT hinnangul viimased uudised – näiteks teatas Elisa novembris, et on püstitanud 130 tugijaama, mis on rohkem kui kahel konkurendil kokku. Samal ajal teatas ainuüksi Tele2 140 tugijaama paigaldamisest. EMT väidab, et tema võrgus oli andmesidekiirus 3,6 Mbps kättesaadav juba ammu enne seda, kui Elisa mullu detsembris teatas, et on esimene, kes Eestis sellist kiirust võimaldab.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara