Autosõidu ajal saab turvaliselt e-maile saata

2007. aastal väljatulev iLane laseb
autojuhtidel käsi roolilt võtmata ja pilku teel pööramata turvaliselt autos
e-maile kirjutada.

Kuna inimesed kulutavad palju aega autos ühest kohast teise sõitmiseks, siis võimaldab tehnolooga muuta inimeste ajakasutuse efektiivsemaks, kirjutas BusinessWeek.

iLane väljatöötaja on Kanada ettevõte Intelligent Mechatronic Systems (IMS). Ettevõtte sõnul saab iLanega e-maile kirjutada autos sel ajal kui käed on roolil ja silmad jälgivad liiklust, mitte teksti. Süsteem maksab umbes 700 dollarit (8400 krooni) ja tuleb välja 2007. aasta teises kvartalis.

Süsteem tagab häälega aktiveeritva ligipääsu online postkastile, muutes liikluse ohutumaks, kuna enam ei pea käsitsi trükkima ja teksti jälgima. Seadmega saab juhtida e-maile, maili manuseid, SMSe ja telefonikõnesid.iLane suhtleb Bluetoothi kaudu teiste seadmetega nagu telefonid ja sülearvutid. Kui saabub uus e-mail, siis ta teavitab autojuhti sellest öeldes ka saatja nime ja maili pealkirja.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara