Starman: digitaalselt saavad videoid laenutada esialgu 500 kiiremat

AS Starman alustab homsest digitaalse
videolaenutuse VOD (video-on-demand) teenuse pakkumist.
Pilootprojektina käivitatav teenus võimaldab vaadata filme ja saateid, tellides
need endale otse teleriekraanilt.

Starmani teatel väljastab ettevõte digitaalse videolaenutuse seadmeid esialgu kuni 500 kiiremale huvilisele. Teenus on kättesaadav Tallinnas ja Tallinna peajaama levialasse jäävates Harjumaa ja Raplamaa osades.

Pilootprojekti faasis on filmivalik piiratud, laenutada saab erinevaid Tallinnfilmi filme ja multifilme. Esialgu hakkavad laenutuse hinnad olema tavahinnast poole soodsamad, animafilmi tellimise hind on 10 krooni ja pikkadel filmidel 27,50 krooni. Ühte filmi saab vaadata 48 tunni jooksul piiramatu arv kordi.

Starmani turundusdirektori Henri Treude sõnul on Starman oma kaabellevivõrkude arengusse järjepidevalt investeerinud, mis teeb võimalikuks uute teenuste lisandumise.

„Kuna alustame digitaalse videolaenutuse pakkumist esimese telekommunikatsioonifirmana Eestis ja tegemist on ka meie jaoks küllaltki uudse tehnilise lahendusega, siis käivitame esilagu teenuse pilootprojekti, et selgitada välja kõik võimalikud tehnilised kitsaskohad. Kui kõik läheb plaanipäraselt, tuleme digitaalse videolaenutuse teenusega laiemale tarbijaskonnale välja juba lähiajal. Soovime pakkuda oma klientidele vaid parima kvaliteediga teenuseid," lausus Treude.

VOD (video-on-demand) digitaalne videolaenutus on teenus, mis võimaldab spetsiaalse digiboksi abil valida ja tellida kodust teleri juurest lahkumata erinevaid filme ja saateid. VOD abil tellitud filmi saab ka peatada ning kerida edasi-tagasi sarnaselt DVD-plaadiga.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara