MicroLinki uus büroohoone tuleb Ülemiste Citysse

MicroLinki tarbeks rajatakse Ülemiste
Citysse 10-korruseline büroohoone, millest MicroLink võtab kasutusele üle 4000
m2 viiel korrusel, teatas firma pressiesindaja.

Ülemiste City juhatuse esimehe Gunnar Kobini sõnul on Eesti suurima IT-firma MicroLinki kolimine Ülemiste Citysse fundamentaalse tähtsusega samm kogu Ülemiste City arengus. "Pea kõigis Ülemiste Cityle sarnastes innovaatilise suunitlusega ärilinnakutes on keegi, kelle ümber kujuneb samalaadsete ettevõtete klaster.," lisas Kobin.

MicroLinki juhatuse esimehe Enn Saare kinnitusel on MicroLinki lähiaastate eesmärk kasvada uutesse tegevusvaldkondadesse ning laieneda geograafiliselt, mis ühtlasi tähendab ka kasvu töötajate arvus. "MicroLinki eesmärgid viisid meid otsuseni leida ettevõttele uus kodu piirkonnas, mis läheks kokku meie ambitsioonidega," sõnas Saar.

Büroohoone ehitab AS Celander, kellega Ülemiste City sõlmis ehituslepingu mahus üle 120 miljoni krooni. MicroLinki hoone valmib 2008. aasta kevadel.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara