23. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TV3: 15tunnine katkestus tuli tänapäeva oludes üllatusena

TV3 juhatuse esimees Toomas Vara rääkis, et ettevõte ei olnud nii pikaks elektrikatkestuseks valmis. Väljastusseadmed töötavad edasi küll lühikeste häirete ajal, kuid need ei saa kesta tunde.

Eile õhtul, kui elekter TV3 majast kadus, asusid ettevõtte töötajad probleemile kohe lahendust otsima. Kontakteeruti Eesti Energiaga, kust öö jooksul korduvalt uusi tähtaegu anti. Hommikul, kui TV3 juhatuse esimees Toomas Vara tööle jõudis, lükati tärminit taas edasi.

"Sellises ebakindlas olukorras otsustasime rentida generaatori, et programm võimalikult kiiresti eetrisse lasta," lausus Vara. Nii saigi TV3 saatepäeva jätkata veidi enne kaht.

Kas telejaam kavatseb Eesti Energiale kahjunõude, ei ole veel selge. Kahjude ulatust ei osanud firma juht veel hinnata. "Tegelesime terve ennelõuna sellega, et programm jätkuda saaks," selgitas ta. "Eks istume hiljem Eesti Energiaga laua taha ja arutame, mida edasi teha."

TV3 eile õhtul ära jäänud saated lähevad kordamisele, täna hommikul kavas olnud ilmselt mitte, kuna tegemist oli peamiselt niigi kordussaadetega.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755