Skype muutus äriklientidele mugavamaks

Internetisuhtlusfirma Skype on ettevõtetele
välja toonud lisakasutusvõimalusi, teatas firma.

Skype 3.0 versioonis (Skype for Business 3.0) on ettevõtetel lihtsam Skype'i paigaldamine ja administreerimine. Skype'i saab nüüd mugavalt paigaldada korraga mitmesse arvutisse. Uues versioonis on IT-administraatoril suurem kontroll Skype'i kaudu toimuva infoliikluse üle ettevõtte arvutivõrgus. Näiteks saavad administraatorid ise reguleerida, milliste Skype'i funktsioonide kasutamist ettevõttes võimaldatakse, ja ülejäänud soovi korral välja lülitada.

Uued funktsioonid võimaldavad ettevõtetel jagada kasutajate vahel ka Skype'i krediiti ja saada selle kasutamisest ülevaadet.

Ühtlasi pakub Skype ärikasutajatele koostöös partneritega mitmeid uusi lisasid, näiteks Convenos veebikonverentsi teenust ja Unyte paketti, mis võimaldab kasutajatel Skype'i teel arvuti töölaual olevaid dokumente jagada.

Skype on maailma kõige kiiremini leviv internetisuhtlustarkvara, mille kasutajad saavad teha omavahel piiramatult tasuta telefoni- ja videokõnesid ning tekstivestlusi. Enam kui 171 miljoni kasutajaga Skype'i tarkvara on saadaval 28 keeles.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara