HP toob turule Windows Vistaga arvutid

Uut operatsioonisüsteemi toetavad kõik HP
kodukasutajatele ja äriklientidele suunatud laua- ja sülearvutid, teatas firma.

HP tehnoloogiaarenduse juhi Shane Robisoni sõnul on HP ja Microsoft uue operatsioonisüsteemi kallal koos töötanud viis aastat ning arvutite ja tarkvara testimisele on kokku kulunud üle 150 000 töötunni. "Keskendusime peamiselt sellele, et HP tooted oleksid võimalikult hõlpsasti kasutatavad, turvalised ja vastaksid klientide ootustele."

"HP ja Microsofti ühine eesmärk on pakkuda arvuteid, mis oleksid senisest mõnusamad ja turvalisemad kasutada, mis pakuksid rohkem meelelahutusvõimalusi ning ühilduksid paremini teiste seadmetega," ütles Microsofti tegevjuht Steve Ballmer. "HP on Microsofti jaoks üks olulisemaid partnereid tagamaks Vista ja Office 2007 kõikide uuenduste tutvustamise klientidele."

Tootearenduses on suurt rõhku pandud Windows Vista ja uue kontoritarkvarapaketi Micorsoft Office 2007 ühildumisele ärikliendi praeguste süsteemidega. HP Compaq äriklassi süle- ja lauaarvutitel ning tööjaamadel on Windows Vista Premium tugi.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara