7. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Windows Vista on kui ülessoojendatud XP

Kuigi uut Windows Vistat tehti pea viis aastat, tundub see kui uuesti ülessoojendatud Windows XP.

Äripäev testis Windows Vista Ultimate versiooni nii puhta paigaldusena võimekal sülearvutil kui ka Windows XP värskendusena keskmisel lauaarvutil.

Selgeks sai, et kuigi Vista on kerge pettumus, ei tasu kindlasti arvata, et see oleks halb operatsioonisüsteem või päeva lõpuks halvem kui XP. Sugugi mitte. Vista on stabiilne, pakub palju uusi võimalusi ja on tavainimesele töötamiseks sama lihtne kui XP.

Õhku jääb siiski küsimus, miks peaks inimene, kes oma XPga rahul on, Vista peale üle minema? Ega ei peakski.Vistale üleminek on mõistlik inimesel, kes ostab uut arvutit või on lihtsalt Microsoftile fanaatiliselt ustav. Samuti ei tasu üle paari aasta vanale arvutile Vistat paigaldada.

Pikemalt loe homsest Äripäevast!

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755