iTunes ei tunnista eestlasi

Apple'i korporatsioonile kuuluv iTunesi
internetipood ei aktsepteeri Eestis väljastatud krediitkaarte ning seega ei ole
eestlastel ametlikult võimalik sealt muusikat või filme osta, kirjutas Eesti
Päevaleht.

Firma esindaja Eestis Sander Paas ütles, et lähiajal ei ole plaanis iTunesil Eestisse, ega ka mujale Ida-Euroopasse laieneda, kuid ta arvab, et tõenäoliselt võetakse sellekohane otsus vastu pärast nende riikide liitumist eurotsooniga.

Siiski ei maksaks asjast huvitatutel pead norgu lasta, sest internetis liigub juba mõni skeem, millega saab iTunesi kasutada ka Maarjamaal. Väidetavalt on tegemist legaalse, kuid siiski mitteametliku võttega, mille kohaselt tuleb näiteks pangaülekandega saata raha mõnele Lääne-Euroopas või USAs elavale sõbrale, kes ostab iTunesi kinkekaardi ning edastab selle andmed Eestisse. Kinkekaardil on kood, mille sisestades tekib kasutajal internetipoes vastava summa ulatuses krediiti.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

CINAMON is looking for a passionate IT ASSISTANT

Manpower OÜ

31. oktoober 2018

Teabevara