Starmani interneti- ja tavatelefoniteenus laieneb Kuressaarde

Starman alustab 2007. aasta 3. kvartalis
Kuressaares kaabellevivõrgu rekonstrueerimist, mille tulemusena on kohalikel
võimalik kasutada interneti- ning tavatelefoniteenuseid, lisaks suureneb
nähtavate kaabel-TV kanalite arv 60ni.

Starmani kommunikatsioonijuhi Timo Hartikaineni sõnul võimaldab kaablivõrgu renoveerimine pakkuda Kuressaare elanikele interneti-, telefoni- ja kaabeltelevisiooniteenuseid teistest teenusepakkujatest tunduvalt soodsama kuutasuga ning tähtajalise lepingu sõlmimise vajaduseta, teatas ettevõte.

Ühe uue teenusena muutub Kuressaares kättesaadavaks Starmani internetiteenus, lisaks on saaremaalastel võimalik valida ka kolme erineva analoogkaabel-TV paketi vahel. Uudisena jõuab Kuressaarde ka Starmani tavatelefoniteenus.

Saarlastele tutvustatavatest võimalustest on seni klientide erilise poolehoiu teeninud Starmani kolmikpaketid, mis ühendavad mugavalt nii parimad kaabel-TV kanalid, telefoniteenuse kui ka kiire internetiühenduse.

Renoveerimistöödega alustatakse 2007. aasta kolmandas kvartalis ja tööd lõppevad sügise jooksul.

Nendel Saaremaa inimestel, kes ei ela Starmani võrgupiirkonnas või kes kaabeltelevisiooni vaadata ei soovi, on võimalik peagi liituda Starmani uue maapealse leviga digi-TV teenusega, mis muutub kava kohaselt Saaremaal kättesaadavaks 2007. aasta septembrist.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Derivco is looking for a TECHNICAL WRITER

Derivco Estonia OÜ

15. detsember 2017

Itella Estonia otsib ÄRIPROTSESSIDE ARENDUSJUHTI

Itella Estonia OÜ

17. detsember 2017

Arvamused

Teabevara