20. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype Pro pakub tasuta kõnesid tavatelefonile

Skype Pro on uus internetisuhtluse pakett, mis pakub soodsat võimalust Skype'i tasuliste teenuste kasutamiseks, teatas firma.

36kroonise kuutasuga pakett sisaldab piiramatult minutihinnata kõnesid kohalikele tavatelefonidele, tasuta kõneposti ning allahindlusi Skype'i heakskiidetud seadmetele.

Skype'i toote- ja müügidirektori Jonas Kjellbergi sõnul lisandub Skype Pro paketti järjest rohkem teenuseid, kuid nendest ta veel rääkida ei saa.

Skype'i populaarsed tasuta funktsioonid, nagu Skype'i kasutajate omavahelised internetikõned, videokõned, tekstisõnumite vahetamine, failide saatmine jne on praegu ja ka edaspidi kasutajatele tasuta.

"Skype Pro'ga teeme oma 171 miljonile kasutajale lihtsamaks meie tasuliste toodete kasutamise. Skype Pro'ga saab helistada väikese tasu eest tava- ja mobiiltelefonidele üle maailma ning eriti soodsalt kohalikele tavatelefonidele. Lisaks pakume 80kroonist SkypeOuti krediiti, kui sõlmitakse liitumine viieks kuuks," ütles Skype'i telekommunikatsioonivaldkonna juht Stefan Oberg.

Tänasest muutub Skype Pro pakett kättesaadavaks 15 Euroopa riigis, sealhulgas Eesti.

Kjellbergi sõnul alustas Skype kõnealustustasu küsimist, kuna kõik Euroopa telefonioperaatorid teevad seda. "Kuu aja jooksul, mil kõnealustustasu on kehtinud, on näha, et inimesed on selle hästi vastu võtnud," lisas ta.

Hõlmates maailma suurimat internetisuhtluse kogukonda, on Skype pühendunud sellele, et pakkuda oma kasutajatele võimalusi tasuta vestlusteks nii kodus kui tööl olles või siis ringi liikudes.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755