21. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti Kontsert ostis videoettevõtte RGB

Heli- ja valgustehnika ettevõte Balti Kontsert ostis videolahenduste firma RGB.

Tehingu tulemusel tekib tehnikarenditurule integreeritud heli-, valgus- ja videolahenduste pakkuja.

Balti Kontserdi juhataja Marko Erlachi sõnul otsustas ettevõte oma tegevusvaldkonda laiendada, kuna tänu tehnika arengule on üritustel oluliselt suurenenud videolahenduste roll ja pakutavad võimalused. “Sisenemine videoprojektsiooni turule oli Balti Kontserdi arengus loogiline samm. Laiapõhjaline tehnikapark ning valdkonna parimad spetsialistid võimaldavad meil pakkuda klientidele kõrgetasemelisi integreeritud heli-, valgus ja videolahendusi,” kommenteeris Erlach ettevõtte avalduses.

Ostutehinguga võttis Balti Kontsert üle RGB tehnikapargi ning ühisettevõttes jätkavad tööd RGB võtmetöötajad. “Kuna nõudlus videotehnika rendi järele kasvab jõudsalt ning klientide huvi valdkonna vastu on suur, plaanime lähiajal teha suuremahulise investeeringu ettevõtte videotehnilise pargi täiendamiseks,” sõnas Erlach. Ettevõte jätkab videoteenuste pakkumist RGB nime all.

Erlachi sõnul muudab integreeritud tehnikalahenduste pakkumine kliendi jaoks ürituste korraldamise lihtsamaks, kuna neil tekib võimalus tellida heli- valgus ja videolahendused ühelt tehnikapartnerilt. RGB peamiseks tegevuseks jääb videoprojektsioon, pildi tootmine ning režii ja videomaterjali töötlus. Lisaks renditakse järjest enam videolahendusi ürituste ja kontsertide ruumi- ja lavakujundusteks.

RGB on videoseadmete rendi ja videolahendustega tegelenud aastast 2003. Ettevõte on välja kasvanud Soome juhtivast esitlus- ja helitehnika rendifirmast Red Green Blue RGB OY. RGB peamiseks tegevusalaks on meelelahutusürituste ja konverentside videoprojektsioon.

Balti Kontsert on 2000. aastal asutatud sajaprotsendiliselt Eesti kapitalil põhinev heli- ja valgustehnilist täisteenust pakkuv firma. Balti Kontserdi 2006. aasta käive oli 5 miljonit krooni.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755