22. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaan Männik: peaasi, et arengufondil on raha

Eesti Telekomi kevadel ametist lahkuv juht Jaan Männik ütles aripaev.ee-le, et peamine on, et arengufondil on raha.

"Kas see raha on Eesti Telekomi aktsiatena või mingis muus vormis, ei oma tähtsust," ütles Männik.

Kommenteerides täna viimast tööpäeva pidava Riigikogu tööd, märkis Männik, et telekomisektori arengule on kõige enam kaasa aidanud elektroonilise side seadus.

"Olulisim seadus telekomisektori jaoks on kindlasti elektroonilise side seadus, mis mõistliku rakendamise korral aitab kogu sektori arengule kaasa," ütles Männik.

Ta lisas, et hoolimata meediast läbi käinud probleemidele ja afääridele on täna viimast tööpäeva pidav Riigikogu teinud head tööd.

"Kui me tahame Eesti jätkusuutlikkust tagada on tähtis et inimesed Eestist ei lahkuks ja tähtis on, et jõuame inimeste ostujõuga Eestis nii kiiresti kui võimalik Lääne-Euroopa tasemele," lisas Männik. Seega on tema sõnul seadused, mis on majanduspoliitikaga seotud väga tähtsad ja tuleb jätkata majanduspoliitikat, mis soodustab Eestisse investeeringuid ja jätkuvat kiiret majanduskasvu. Maksusüsteemiga seotud seadused on kindlasti soodustanud Eesti majanduskasvu ja on seepärast tähtsad.

Männikult võtab Eesti Telekomi juhtimise tänavu 22. mail üle praegune EMT juht Valdo Kalm.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755