28. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ericsson jäi ilma miljarditehingust

Rootsi telefonitootja Ericsson kaotas Saksamaal võitluse miljarditehingu eest - mobiilihiiu E-plus võrgu haldamise võtab üle Alcatel-Lucent.

Saksamaa suuruselt kolmas mobiilioperaator E-plus, kellel on 13 miljonit abonenti, otsustas E-plusi mobiilivõrgu hoolduse ja arenduse edaspidi anda Alcatel-Lucenti kätte, kirjutas Rootsi majandusleht Dagens Industri.

Tehingu hinda ei avalikustatud, kuid hinnanguliselt võib Alcatel-Lucent sellega igal aastal teenida ligi paarimiljardise kasumi.

Dagens Industri allikate põhjal ei võitnud Alcatel-Lucent Ericssoni mitte hinnaga, vaid sellega, et pakkus töötajatele paremaid tingimusi. Alcatel-Lucent võtab tööle 750 E-plusi töötajat.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755