8. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype'i tarkvara allalaadimiste arv ületas 500 miljoni piiri

Rahvusvahelise internetisuhtlusfirma Skype tarkvara on maailmas alla laetud enam kui 500 miljonit korda, teatas ettevõte.

500 miljoni allalaadimiseni jõuti 42 kuud pärast seda, kui Skype'i 2003. aasta augustis esmakordselt beetaversioonina avalikkusele tutvustati.

"Skype võlgneb oma edu eest tänu kõikidele kasutajatele üle maailma, kes räägivad oma heast kogemusest ja soovitavad seda ka oma lähedastele," ütles Skype'i tegevjuht ja kaasasutaja Niklas Zennström.

Ühe kõigi aegade populaarseima tasuta allalaetava tarkvarana võimaldab Skype interneti teel teha piiramatult tasuta või väga soodsaid kõnesid üle maailma. Igas sekundis laeb Skype'i tarkvara internetist alla 6 inimest. Ainuüksi 2006. aasta neljandas kvartalis helistati Skype'ilt Skype'ile 7,6 miljardit minutit. Skype'il on üle 171 miljoni registreeritud kasutaja.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755