12. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saadaval on esimene eestikeelne viirustõrjeprogramm Windows Vistale

Arvutit viiruste ja muude internetiohtude eest kaitsvate programmide Kaspersky Internet Security 6.0 ja Kaspersky Anti-Virus 6.0 uued versioonid töötavad nüüd nii Microsoft Windowsi eelmiste versioonide (välja arvatud Windows 95) kui ka Microsoft Windows Vista kõikide versioonidega.

Kaspersky Internet Security 6.0 ja Kaspersky Anti-Virus 6.0 on Kaspersky Lab´i poolt välja töötatud infoturbevahendite viimased versioonid, teatas Menelon OÜ.

Kui Kaspersky Anti-Virus 6.0 kaitseb arvutit kahjurprogrammide sissetungi eest, siis Kaspersky Internet Security 6.0 kindlustab arvuti kaitse igasuguste e-ohtude eest, nagu kahjurprogrammid ja nuhkvara, häkkerirünnakud, internetipetturlus ja rämpspost. Seejuures on programmil Kaspersky Internet Security 6.0 kõik Kaspersky Anti-Virus 6.0 omadused. Mõlemad programmid on saadaval ka eestikeelsena.

Legaalsetel (ka varasemate versioonide) kasutajatel on uuele versioonile üleminek tasuta. ja paigaldada see oma arvutisse.

Selleks tuleb alla laadida kasutatava toote viimane versioon

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755