Leedu telekomi internetirikete taga olid uuendustööd

Leedu telekomiettevõte TEO LT süüdistab
eelmise nädala internetikatkestuses uute internetivõrgustike paigaldamist,
vahendas BBN.

"Me viime läbi suurt projekti ja seetõttu paigaldasime uue võrgustiku. See töö toimub juba neli kuud. Eelmise nädala kolmapäeva öösel ühendasime veel kahte uut võrgustikku. Interneti kasutamise tipptunnil avastasime aga, et uute võrgustike omavahelises ühenduses on probleeme," rääkis TEO LT tehnoloogiateenuste juht ja direktori asetäitja Darius Didzgalvis.

Didzgalvise sõnul oli interneti kasutamise pingelisem hetk neljapäeval ja internetivõrgustik muutus ülekoormatuks ning seetõttu osad elemendid lakkasid töötamast. TEO LT-l kulus paar ööd, et parandustööd lõpuni viia.

Didzgalvise sõnul investeerib TEO LT 38 miljonit litti (172 miljonit krooni) uutesse võrgustikesse.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara