26. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VKG Resinsit hakkab juhtima Imre Saks

Alates 26. märtsist 2007 lahkub Viru Keemia Grupi (VKG) tütarettevõtja VKG Resinsi juhataja kohalt David James O`Brock-Kaljuvee, kes leidis enda jaoks uue väljakutse Silmetis.

Uueks juhatajaks on VKG Resinsi endine tootmisdirektor Imre Saks, teatas ettevõte.

VKG juhatuse esimehe sõnul on Imre Saks hästi kursis VKG Resinsi tootmis- ja turundustegevusega. „VKG Resins on kasumit tootev tütarettevõtja. Juhataja vahetus ei too kaasa suuri muudatusi, 2006. aastal alustatud investeeringuid jätkatakse ka 2007. aastal,” lisas VKG juhatuse esimees Janek Parkman.

„Selle aasta tähtsamaks ülesandeks on fenoolvaikude tootmise laiendamine. Planeerime kahekordistada fenoolvaikude müügikäivet,” sõnas VKG Resins AS-i juhataja Imre Saks.

Imre Saks alustas meil töötamist 2002.aastal tollases Viru Liimid AS-s sünteeskeemia seadmejuhatajana. Aasta hiljem jätkas tööd tootmisdirektorina.

2006.aaastal moodustas VKG Resins AS-i müügitulu 147,2 milj krooni. Ettevõttes töötab 113 inimest.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755