27. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rootsis tulevad odavad sülearvutid müügile toidupoodi

Peagi tuleb Rootsis müügile sülearvuti, mille jõuab endale soetada igaüks. Operatsioonisüsteemiga Linux varustatud arvuti maksab vaid 3000 Rootsi krooni ehk 5400 Eesti krooni.

Eile kirjutas Rootsi meedia briti ettevõtte valmistatud teemantidega kaetud lukssülearvutist, mis maksab 7 miljonit Rootsi krooni (12,6 mln Eesti krooni). Rootsi ettevõte Medison aga on võtnud hoopis vastupidise suuna ja vaatab tunduvalt suurema sihtgrupi poole, kirjutas Rootsi majandusportaal di.se.

Nimelt loodab Medison peagi turule tulla 256 MB vahemälu ja Linuxi operatsioonisüsteemiga varustatud sülearvutiga, mis maksab 3000 Rootsi krooni. Arvuteid hakatakse tootma Brasiilias. Odava hinnaga arvuteid on ettevõttel plaanis müüa täiesti tavalistes igapäevaeluks vajalikke tooteid müüvates kauplustes.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755