27. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sel suvel saab ka rannas lesides internetis surfata

Eesti Energiale kuuluv ettevõte AS Televõrk hakkab selle aasta 2. juulist pakkuma kõigile huvilistele WiFi-ga sarnast internetiteenust, mille leviala katab peaaegu kogu Eesti.

Kui internetti soovitakse kasutada statsionaarse arvutiga ja ainult kodus, siis on võimalik osta elektrivõrku ühendatav väline modem, kirjutas Eesti Päevaleht. Sellisel juhul on ühendus stabiilsem ja kiirem. Need aga, kes soovivad eri paigus sülearvutiga intenetti pääseda, saavad kasutada USB-seadet meenutavat vastuvõtjat, mis püüab raadiolained õhust kinni.

Sõltuvalt kasutaja asukohast on interneti andmesidekiiruseks 144 KB/s – 2 MB/s. Teenuse tasu saab olema paketipõhine ja hakkab maksma ligikaudu 300–400 krooni kuus.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755