3. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Delfi avas Ukrainas venekeelse portaali

Delfi avas Ukrainas venekeelse uudisteportaali, mille aadress on www.delfi.ua, teatas firma.

Delfi juhatuse esimehe Ville Jehe sõnul on Ukrainasse laienemiseks just praegu sobiv hetk, kuna seoses viimaste sündmustega poliitilisel areenil on huvi uudiste järele nii Ukrainas, kui ka väljaspool Ukrainat seal juhtuva vastu oluliselt kasvanud.

"Otsustasime avada portaali venekeelsena, kuna valdav enamus Ukraina internetilehekülgedest on venekeelsed ja kasutajad on on harjunud tarbima venekeelset sisu," ütles Jehe.

Lisaks uudistele pakub Delfi Ukrainas tutvumisteenust ehk deitingut ja telekavasid. Lähiajal teenuste ja nimekiri täieneb.

Delfi opereerib viit samanimelist portaali kolmes Balti riigis. Delfi käive 2006. aastal oli kuus miljonit eurot. Delfi internetilehekülgi külastab päevas ligi 700 000 inimest.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755