9. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Webmedia laienes Taani

Webmedia Grupp asutas koos Acando AB-ga ühisettevõtte Taanis, laiendades oma ühistegevust üheksas Euroopa riigis. Ettevõtet hakkab juhatama Anders Engdal, teatas firma.

„Ettevõtte esimeseks eesmärgiks on võtta 12 kuu jooksul tööle 25 kõrge kvalifikatsiooniga konsultanti ning tekitada vähemalt 2 miljoni euro suurune käive,” ütles Acando Denmarki president Anders Engdal. „Uus firma, millest 51% kuulub Acando AB-le ja 49% Webmedia Grupile, hakkab tegutsema Acando kaubamärgi all. Acando Denmarki eesmärk on saada üheks kümnest juhtivast Taani IT konsultatsioonifirmast. Meie trumbiks Taani turul on ühest küljest kohalike olude hea tundmine, teisest küljest toetus efektiivse ja lähedal asuva Ida-Euroopa organisatsiooni poolt.”

“Me näeme Taani turul suurt potentsiaali, nõudlus kvalifitseeritud IT spetsialistide järele on juba ületamas pakkumist ning kliendid on valmis rakenduste arenduse ja hoolduse Taanist välja viima. Meie väärtused ja kogemused on klientidele meele järele, seetõttu oleme veendunud, et suudame teoks teha oma nägemuse Euroopat katvast ja industrialiseeritud tarkvaraarendusprotsessidele tuginevast firmast,” ütles Webmedia Grupi juhatuse esimees Priit Alamäe.

“Acando-Webmedia allianss on viimase kahe aasta jooksul osutunud tugevaks ja kasumlikuks, sama võime näha ka juba käesoleva aasta kohta. Me tegutseme nüüd 9 riigis, kasvutendentsi näeme neis kõigis ning igas tegevusvaldkonnas,” lausus Priit Alamäe. „Oleme investeerinud palju sellesse, et igas riigis oleksime esindatud kohapeal tipptegijatega ning et meie väärtusahela protsessid ja arenduskeskuste inimeste kvaliteet vastaksid meie nõudlike rahvusvaheliste klientide vajadustele.”

Acando-Webmedia (www.acando.com; www.webmedia.eu) grupi aastakäive on üle 100 miljoni euro ja grupp annab tööd enam kui 1200 inimesele üheksas Euroopa riigis. Acando ja Webmedia on Põhja-Euroopa konsultatsioonifirmad, kes aitavad infotehnoloogia abil lahendada ettevõtete probleeme ja tõsta tegevusefektiivsust.

Webmedia Grupp (www.webmedia.eu) on 2000. aastal tegevust alustanud ning kõige kiiremini arenev tarkvaraarendusettevõte Balti riikides. Webmedia Grupil on kliente kümnes riigis ning firma tarkvara arenduse keskused asuvad Eestis, Leedus, Rumeenias ja Serbias. Webmedia Grupis töötab ligi 300 inimest,

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755