11. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aprillist alates saab ka Tele2 telefonis kasutada MSNi

Aprillist saavad Tele2 kliendid mobiiltelefoniga kasutada maailma populaarsemaid suhtlusprogramme MSN Messenger, AOL Instant Messenger ja Yahoo! Messenger, teatas ettevõte.

Üle maailma tuntud suhtlusprogrammide kasutamine saab võimalikuks läbi eBuddy-nimelise rakenduse, mis on imelihtne ega maksa kasutajale peale andmemahu midagi. Uus suhtlusprogramm töötab enamikus telefonides ning ei eelda installeerimist. Kasutamiseks tuleb minna wap.tele2.ee, valida „chat date“ lingi alt eBuddy ja seejärel logida sisse vastavalt kas MSN, AOL või Yahoo! Messengeri kasutajatunnustega. Telefonis on näha samad kontaktid, mis programmi kasutamisel arvutiga.

Programmi eest Tele2 eraldi tasu ei küsi ning eBuddyt on võimalik kasutada kõikides WAPi toetavates mobiiltelefonides. Maksta tuleb ainult kasutatud andmemahu eest. Keskmiselt kulub 20minutilise vestluse käigus 100 kilobaiti andmesidemahtu, mis maksab Tele2 hinnakirja järgi umbes 2 krooni ja 50 senti ehk paari SMSi hinna, ütles Seema. Tele2 M-interneti paketi klientidele on andmeside veelgi odavam, nii näiteks maksab 20 minuti pikkuse vestluse pidamine M-internet 3000 paketi kasutajale umbes kaks senti.

Eesti suuruselt teine mobiilsideoperaator Tele2 Eesti AS kuulub üleeuroopalisse Tele2 telekommunikatsiooniettevõtete kontserni, mis pakub teenuseid 29 miljonile kliendile 22 riigis. Eestis osutab Tele2 mobiiltelefoniteenust enam kui 500 000 kliendile. Tele2 eesmärk on pakkuda parima hinnaga kvaliteetseid mobiilsideteenuseid nii era- kui äriklientidele.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755