14. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti õpilaste e-projekt võitis Pariisis auhinna

Türi gümnaasiumi, Järva-Jaani gümnaasiumi, Albu põhikooli ja Roosna-Alliku põhikooli ühisprojekt “Tehnoloogia õpilase kaaslasena” võitis Pariisis Euroopa uuendusmeelsete õpetajate foorumil innovatsiooni ja kogukonna kategoorias kolmanda koha, kirjutas Eesti Päevaleht.

Nelja kooli õpilased ja õpetajad korraldasid veebipõhise küsimustiku abil uuringu, mille tulemused andsid infot selle kohta, kui palju ja millisel eesmärgil õpilased tehnoloogiat kasutavad. Selgus, et õpilastel on e-õppeks olemas kõik vajalikud oskused, vajaka jääb aga tehnilisest baasist. Üllatuslikult leiti, et lapsed kasutavad usinasti ka mobiiltelefone, et internetis surfata. “Koolide õpilased ja õpetajad tegid omavahel palju koostööd,” tõi projektijuht, Türi gümnaasiumi õpetaja Laine Aluoja välja projekti tugevuse.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755