17. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mai lõpus käivitub Elioni digivideolaenutus

Elion alustas täna piiratud hulga klientide seas Videolaenutuse testimist, valmis teenus jõuab kõigi DigiTV klientideni mai lõpus, teatas firma.

Videolaenutuse kasutamiseks ei ole klientidel tarvis soetada uusi või täiendavaid seadmeid ega olemasolevaid välja vahetada. Teenusel ei ole tellimis- ega kuutasu, tasuda tuleb vaid konkreetsete filmide vaatamise eest. Filmivalikus on nii Hollywoodi kui kohalikud filmid, samuti telesaated ning muusika.

Videolaenutuse testperioodi eesmärgiks on kontrollida tehnoloogilist töökindlust ja saada tagasisidet kasutusmugavusele ning kliente huvitava sisu osas. Testis osalevad ca 2500 kindlate DigiTV piirkondade klienti. Kui testi tulemused on positiivsed, jõuab Videolaenutus valmis teenusena kõigi DigiTV klientideni juba mai lõpus.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755