18. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Diili uus pakett hakkab jooksvalt hindu korrigeerima

Säästuoperaator Diil võtab alates 18. aprillist senise lepingulise paketi Diil79 asemel kasutusele Hinnajälgija paketi, mis jälgib teiste operaatorite hindu ja pakub klientidele odavat kõneminuti hinda.

Säästuoperaator Diil lubab klientidele uue paketi Hinnajälgija puhul teenust, millega klient võib olla alati kindel operaatori pakutavas soodsas kõneminutihinnas, teatas ettevõte.

Hinnajälgija paketi hindade kehtestamisel jälgitakse ööpäevaringselt mobiilside turuolukorda ning arvestatakse konkurentide pakkumistega. Kui mobiilsideturul toimuvad muutused või konkurendid muudavad hindu, korrigeeritakse ka Hinnajälgija paketi tariife.

"Kui seni pidid kliendid ise operaatorite pakkumiste hulgast leidma endale parima pakkumise, siis Hinnajälgija pakett teeb kliendi eest kogu töö ära ja klient saab Hinnajälgija paketis alati ühe odavaima minutihinnaga helistada," selgitas säästuoperaatori Diil ärijuht Riho Jürvetson uue paketi eripära.

Kõigile olemasolevatele Diil79 paketi kasutajatele jäävad Hinnajälgija paketis kehtima endised tingimused ja hinnakiri.

Säästuoperaator Diil pakub mobiilsideteenuseid EMT võrgu baasil ning on suunatud neile, kes soovivad kasutada mobiiltelefoni eelkõige rääkimiseks ja SMSide saatmiseks.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755