7. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT-infomessi põhiteemaks on innovatsioon ja e-riik

Homme, 8. mail hotellis Laulasmaa Resort toimuva IT-konverentsi Cisco Expo 2007 põhiteemaks on innovatsioon, infotehnoloogial põhinevad avaliku sektori e-teenused ja tehnoloogilised uuendused.

Võrgu shy;tehno shy;loogiafirma Cisco korraldatud IT-valdkonna võtmeisikutele ja spetsialistidele suunatud infomess toimub Eestis teist korda, teatas korraldaja.

Cisco Eesti juhataja Endo Viirese sõnul on tänavusel Cisco Expol põhifookuses innovaatilised avaliku halduse teenused ning uuenduslikud ärilahendused. “Expo peamiseks eesmärgiks on tuua Eesti infotehnoloogiavaldkonna võtmeisikuteni värskemad IT-uudised ja anda ekspertidele võimalus omavahel kogemusi vahetada,” tutvustas Viires konverentsi eesmärke. Eelmisel aastal osales Baltimaades Cisco Expodel kokku üle 500 IT-spetsialisti.

Tänavune Cisco Expo toimub deviisi all “Welcome to Human Network” ehk “Tere tulemast inimvõrgustikku”. Kui seni on Internet pakkunud peamiselt väikese seltskonna poolt loodud informatsiooni, siis täna annavad Web 2.0 seadmed igaühele võimaluse Internetti oma teabega täiendada.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755