Bravocomi arendustegevust asus juhtima Indrek Hirvlaan

Sellest nädalast alates töötab Bravocomi
teenussüsteemide arendusjuhina Indrek Hirvlaan.

Bravocom sai aasta alguses 3G sagedusloa ja asub varsti uue põlvkonna võrku välja ehitama, mistõttu kavatseb ettevõte senisest rohkem panustada uute toodete arendusele ja turuletoomisele, teatas ettevõte.

Hirvlaan hakkab Bravocomis juhtima teenussüsteemide osakonna arendusüksust, mis vastutab nii uute klienditoodete, kui ka ettevõtte erinevate toodangu- ning tugisüsteemide arenduse ja juurutamise eest.

"Indrek on IT-valdkonna oskusteabe ja kogemusega professionaal, kes toob kindlasti Bravocomi teenussüsteemide arendusse värskeid ideid," ütles Bravocomi IT-direktor Mart Ambur.

Indrek Hirvlaan tegutses varem telemaatika seadmete arenduse ja müügiga tegeleva ettevõtte OÜ Oskando juhatuse esimehena. Sellele eelnevalt aga majandustarkvara ja juhtimissüsteemide arenduse ning juurutamisega Siemensis ja Helmeses.

Bravocom on Eesti esimene mobiilside teenusoperaator ja Eesti ainus 100-protsendiliselt kohalikul kapitalil põhinev mobiilioperaator. Ettevõte pakub lepingulist teenust Bravocomi ja kõnekaarditeenust Zorro kaubamärgi all.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara