15. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starman ehitab Haapsallu uue kaabellevivõrgu

Starmanil valmib Haapsalus augustiks uus kaabellevivõrk, mis teeb kohalikele elanikele kättesaadavaks interneti- ja telefoniteenused ning paljukanalilise kaabel-TV.

Haapsalu kaabelvõrgu ehitust hakati planeerima juba eelmise aasta lõpus ning töödega tahetakse lõplikult valmis saada hiljemalt käesoleva aasta detsembriks. Esimesed majapidamised ühendatakse võrguga aga juba käesoleva aasta augustis, teatas ettevõte.

"Haapsalu elanikele on valikuvõimaluse suurenemine kindlasti positiivseks uudiseks ning tõenäoliselt mõjub Starmani Haapsallu tulek klientide poolt vaadatuna hästi ka seniste teenusepakkujate hindadele," ütles ettevõtte kommunikatsioonijuht Timo Hartikainen.

Nendel Haapsalu inimestel, kes ei ela Starmani võrgupiirkonnas või kes kaabeltelevisiooni vaadata ei soovi, on juba lähinädalatel võimalik liituda Starmani uue maapealse leviga digi-TV teenuse, ZUUMtv-ga. ZUUMtv võimaldab vaadata hea heli- ja pildikvaliteediga paarikümmend kohalikku ja välismaist telekanalit.

AS Starman on Eesti suurim kaabellevivõrgu baasil televisiooni-, interneti- ja telefoniteenust pakkuv ettevõte. Starmanil on kokku üle 130 000 digi- ja analoogtelevisiooni kliendi. AS Starmani aktsiad on kaubeldavad Tallinna Börsi põhinimekirjas.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755