Infotehnoloogia liit nimetas aasta tegijaks Allan Martinsoni

Eesti infotehnoloogia ja
telekommunikatsiooni Liit valis Aasta tegijaks 2006 esitatud kandidaatide seast
Allan Martinsoni.

Eesti infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni Liit andis 17. mail Teaduste Akadeemia saalis toimunud pidulikul üritusel üle auhinnad kategooriates “Aasta tegija 2006”, “Aasta tegu 2006” ja “Aasta idee 2006”.

Aasta tegijaks 2006 valis ITL juhatus esitatud kandidaatide seast Allan Martinsoni töö eest arengufondi loomise eestvedamisel ja IKT valdkonna aastatepikkuse edendamise eest.

Aasta tegu 2006 tunnustuse pälvis "Arvutikaitse 2009", era- ja avaliku sektori ühisprojekti käivitamise eest, mis muudab kolme aasta jooksul infoühiskonna teenuste kasutamise olulisel määral turvalisemaks.

Aasta ideeks 2006 valiti "Mobiil-ID teenus", alternatiivse mobiiltelefonil põhineva autoriseerimislahenduse põhimõtte väljatöötamise eest.

Eesti infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni liit on vabatahtlik organisatsioon, mille peaeesmärgiks on ühendada Eesti infotehnoloogia- ja telekommunikatsioonifirmasid, arendada nende koostööd Eesti suundumisel infoühiskonda, esindada ja kaitsta liikmesfirmade huvisid ning väljendada nende ühiseid seisukohti. ITL-i kuulub 38 liiget. Liidu põhilised tegevussuunad on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia valdkonna populariseerimine, erialase hariduse edendamine ja seadusandluse parandamine.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara