22. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raha otsas? Mine Silicon Valleysse!

Selleks on vaja leida investor, kes on keskendunud Euroopa ettevõtete ületoomisele USAsse. Kõige lihtsam on neid leida Silicon Valleyst.

Taani päritolu firma Kupow Technlogies tegi just seda, ületoomiseks saadi raha riskikapitalifirmalt Kennet Partners. Ühe keskmise tehnoloogiettevõtte siire USA turule maksab keskeltläbi 5-15 miljonit dollarit.

Erinevalt Euroopast, kus turg on killustunud, on USAs homogeense turu tõttu lihtsam läbi ajada - tehnoloogia arenduse kulutsed on väiksemad, mis peaks mõne aastaga katma firma USAsse siirde kulud.

Ka Eesti ettevõtetel avaneb peagi võimalus kohtuda Silicon Valley investoritega, seda juba septembris, mil EAS koostöös Kaubandus-Tööstuskojaga organiseerib tutvumisreisi.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755